Sonio Beach Hotel - Que Bella Collection

Inquire Booking

In the heart of Platanias, situated in front of the deep blue Aegean Sea and just a stone throw from the main street you’ll find the wonderful Sonio Beach Hotel. A precious spot to fall in love with. Sonio Beach - Que Bella Collection offers its guests the absolute authentic, revitalizing and simple surroundings for happy holidays.

Inquire Booking

Sonio Beach - Que Bella Collection

Sonio Beach hotellissa toivotamme sinut hymyillen tervetulleeksi joka päivä. Ruotsalainen hotellinjohtaja Sofia on vastuussa asiakkaiden viihtyvyydestä ja siitä, että kaikki sujuu kuten pitääkin.
Sonio Beach - Que Bella Collection hotellista on viimeisen kahdenkymmnen vuoden aikana tullut yksi Plataniaksen tunnetuimmista ja suosituimmista hotelleista. Useimmat asiakkaista palaavat luoksemme vuosi toisensa jälkeen. Sonio Beach hotellin perhe kreikkalais-ruotsalaisella ja italialaisella taustalla on luonut konseptin, jota kutsumme nykyään nimellä "Que Bella Collection". Intohimolla hitaasti kasvatettu konsepti koostuu erikokoisista huoneistoista, uima-allasalueesta ja ravintolasta muodostaen yhtenäisen kauniin kokonaisuuden.

Sonio Beach - Que Bella Collection tarjoaa useita hiljattain täysin uusittuja huoneistoja. Tarkoituksennamme on luoda huoneistoihin yksityiskohtia, jotka tekevät lomastasi kanssamme ainutlaatuisen. Kaikissa huoneistoissa on oma parveke tai terassi sekä aurinkovarjo. Huoneistojen sisustus on paikallista kreetalaista suunnittelua ja sängyissä on laadukkaat patjat.
Hotellialueella oleva parkkialue on hotellin asiakkaille maksuton. Mikäli matkaseurueeseesi kuuluu pieniä lapsia, suosittelemme (varaustilanteesta riippuen) ensimmäisen kerroksen tilavaa huoneistoa puutarhanäkymällä turvallisuussyistä.
Vain muutaman askeleen päässä hotellista ja ravintolasta on Plataniaksen omassa rannassa tyylikkäät aurinkopetimme ja -varjot, lähistöllä vesiurheiluaktiviteetteja ja tietenkin runsaasti hienoa puhdasta rantahiekkaa...
Sonio Beach ravintolan kotoisassa ja ystävällisessä ilmapiirissä viihtyvät rinnakkain niin paikalliset kuin ulkomaalaiset kesävieraat. Suosittelemme pitkää lounasta täynnä makuelämyksiä, jotka saavat sinut miettimään missä olet tai ehkäpä miten päädyit tänne. Perinteen mukaan lounaasi kruunaa kotitekoinen jälkiruokaherkku, jonka jälkeen on melkein mahdotonta vastustaa päiväunia rannalla.... aaltojen liplattaessa vieressä...
Tervetuloa!

 

www.soniobeach.com

+30 6970 970 699

info@soniobeach.gr

Highlights

Popular and Well Known  Hotel with Pool & Restaurant 

Beach Front

Swedish Sofia Manager

Beach Restaurant with owner Stathis & Team

Studios & Apartments Full and Partial Sea view - New Renovated
 

Where: 

500 meterers after Platanias square at beachside.

 Follow us at:

            

      

Route

  1. Platanias (GR)